Events

FICA goes DATA!

Met trots kondigen we het evenement ‘FICA goes DATA’ aan dat plaatsvindt op dinsdag 8 oktober. De naam zegt het al, dit evenement staat helemaal in het teken van DATA! Je kunt van alles doen met data en de mogelijkheden lijken eindeloos. De vraag is alleen hoe en op welke manier kun je data inzetten voor je eigen organisatie of toekomstige werkgever? Dat is precies de vraag waar je tijdens dit evenement antwoord op krijgt.

Om 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij de gemeenschappelijke werkruimte Startup Village op Science Park. Hier vormt de verzameling van vrachtcontainers een geweldige werkplek voor innovatieve hightech startups. Op deze inspirerende locatie komen we alles te weten over Startup Village en ACE Incubator.

Ook is er een interactieve werksessie waarin ondernemers, docenten en studenten die gestart zijn met het pilottraject ‘data’ van MKB Digital Workspace vertellen over de kansen van data. MKB Digital Workspace is opgericht om MKB bedrijven – de innovatievolgende ondernemers – te ondersteunen in de next steps op gebied van digitalisering. Ook komen we erachter hoe studenten hierin een rol kunnen spelen. Na de sessie start natuurlijk de borrel en het netwerken!

Praktische info

  • Wanneer? Dinsdag 8 oktober vanaf 16.00 uur
  • Voor wie? Studenten, docenten en bedrijven
  • Waar? Startup Village (Science Park Amsterdam)
  • Kosten? Gratis

Tijdschema

16.00Welkom door Ciska Pouw namens FICA
16.10Welkom door Erik Boer, founder ACE en Startup Village 
16.20Rondleiding door Startup Village
16.45Interactieve werksessie MKB Digital WorkSpace
17.45Afronding
18.00Borrel en kleine hapjes

Locatie

Startup Village
Science Park 608
1098XH Amsterdam
Routebeschrijving

Powered by

P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *