Voor Studenten

Voor Studenten

Ben jij iemand met een duidelijke droom en ga je recht op je doel af? Of weet je nog niet zo goed wat je later wilt worden als je groot bent? Of heb je juist meerdere dromen en is het lastig om te kiezen?

Hoe je ook in elkaar zit, wij zijn ervan overtuigd dat er één recept is wat zeker tot meer zelfkennis en (toekomstig) werkplezier leidt.. namelijk PRAKTIJKERVARING! Tijdens je studie; zoveel mogelijk en in diverse vormen! Zodat je je na je afstuderen kunt onderscheiden door alles wat je hebt GEDAAN.

Door te doen, te oefenen, uit te proberen, nieuwsgierig te zijn en je enthousiasme te volgen vind je namelijk vanzelf, met vallen en opstaan, de baan of onderneming die bij jou past. Je kunt beter vertellen en laten zien waarom jij de juiste persoon op de juiste plek bent!

# ontdek waar je goed in bent # onderscheid jezelf door je praktijkervaring # leer waar je echt enthousiast van wordt # boost je zelfvertrouwen
 

Natuurlijk gaat dat allemaal niet vanzelf! Daar moet je wat voor doen! (bijna) alles is mogelijk binnen FICA, maar jij moet wel zelf willen leren, durven vallen en weer opstaan en initiatief nemen… vanaf de zijlijn afwachten is misschien wel VEILIG.. maar ook een stuk minder leuk en interessant. Maar natuurlijk is het jouw keuze, we gaan je niet vertellen wat je allemaal moet..

We bieden je mogelijkheden aan en ondersteunen je waar mogelijk als je zelf met ideeën komt waar jij WOEST enthousiast van bent…

We dagen je uit om daarbij een beetje of een beetje veel als Pipi Langkous te denken.. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” Gelukkig sta je er niet alleen voor! Je hebt je medestudenten, je docenten en je bedrijfsbegeleiders die jouw her en der een zetje in de goeie richting geven

# Samen met je medestudenten aan WICKED PROBLEMS van een ECHT bedrijf werken # SUPERTOFFE stages lopen # Samen met studenten van ANDERE studierichtingen af te studeren en van elkaar te leren # ZELF experts te benaderen en je eigen rolmodellen CHERRY PICKEN.