Out-of-the-box innovatie

‘Opgroeien met smaak’ deze week in Delft!

Een evenement over gemak, humor en lekker eten voor kinderen

Hogeschool Inholland, Greenport, FICA en Clusius College organiseren het evenement ‘Opgroeien met smaak’ op 13 december bij Inholland Delft. Het evenement staat in het teken van gemak, humor en lekker eten met betrekking tot opgroeiende kinderen. Opgroeien met smaak valt onder Food Train 2018, wat bestaat uit een reeks evenementen die gericht zijn op smaak, ‘sensoriek’ (smaakbeleving) en gezonde voeding. Er zijn nog plekken vrij voor Opgroeien met smaak, dus aanmelden kan nog steeds! 

Receptontwikkelaar en kinderkookboekenschrijfster

Tijdens het evenement Opgroeien met smaak deelt Gees van Asperen haar kennis en praktijkervaring met betrekking tot gezond en lekker koken voor kinderen. De receptontwikkelaar en kinderkookboekenschrijfster schreef het boek Van kleine spruit tot toffe peer. Het is een vrolijk kook-, kijk-, leer- en doeboek voor ouders (in spe), waarmee kinderen kunnen leren hoe leuk, gezond en lekker groente en fruit zijn.

Theorie smaak en gezonde voeding

Daarnaast zullen lector Feike van der Leij en docent Malou Bakuwel en kok Maarten Bosch van Inholland (opleiding Food Commerce en Technology) de bezoekers met praktijkvoorbeelden meenemen in de theorie achter smaak en gezonde voeding. De avond wordt afgesloten met een interactieve sessie.

Meer informatie en aanmelden
Het evenement is toegankelijk voor iedereen met interesse in smaakvolle en gezonde voeding voor opgroeiende kinderen. De deelname van het evenement is gratis. Onder de aanwezigen worden 25 gesigneerde exemplaren verloot van het boek Van kleine spruit tot toffe peer van Gees van Asperen.

Het gehele programma is te vinden op de event pagina. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar iris.wies@inholland.nl met voornaam, achternaam en organisatie.

Delft:
Datum:
 13 december 2018
Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur
Locatie: Inholland Delft, Rotterdamseweg 141, 2628 AL Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *