Opdrachtgevers en onderzoeksvragen

Opdrachtgevers & onderzoeksvragen

  • &Joy Food – Marketingonderzoek plantaardige zuivelproducten

Hoe ziet de markt voor halffabricaten eruit in de huidige plant-based zuivelmarkt en hoe sluiten de wensen en behoeften van producenten aan op het huidige aanbod halffabricaten?

  • Borstelbakkers – Verlenging houdbaarheid

Hoe kan een houdbaarheid van een maand verkregen worden voor de bostelkoek, lettend op ingrediëntsamenstelling en verpakkingsmethode, zonder dat het ambachtelijke karakter aangetast wordt?

  • Donny Craves – Verantwoorde koek

Hoe kan de trommelkoek geoptimaliseerd worden op een verantwoorde manier? Wat zijn optimale voedingswaarden voor de trommelkoeken en in hoeverre kunnen deze toegepast worden? Wat vindt de consument van de aangepaste trommelkoeken?  

  • FICA-Bedrijven – Reststromen

Welke informatie over reststromen is er binnen de FICA-bedrijven en hoe kan deze benut worden?

  • Inholland Delft – Marketingonderzoek verse groentes

Welk concept met verse groenten (enkel, enkel gesneden, in combinatie, in combinatie gesneden, incl. of excl. specerijen, etikettering) wordt het meest gewaardeerd door de consument en is het meest kansrijk voor in de supermarkt?

  • Plant Based Cheese – Verlenging houdbaarheid plantaardige kaas

Onderzoeksvraag: Welke verpakkingsoplossingen kunnen de houdbaarheid van plant based cheese verlengen?

  • PUUR groente – Versuikeren eetbare bloemen

Op welke manier kunnen eetbare bloemen (viooltjes) versuikerd worden, waarbij de huidige staat zo optimaal mogelijk behouden blijft? En hoe kunnen deze vervolgens geïntroduceerd worden op de markt?

  • Royal DSM – Productie plantaardige zuivelproducten

In hoeverre zijn er problemen bij de productie van plantaardige zuivelproducten en welke strategieën kan DSM mogelijk toepassen om aan de markteisen te voldoen?

  • Royal DSM – Fermentatieproces bonen

Wat is het beste fermentatieproces voor twee specifieke bonen (geselecteerd voor het onderzoek), welke recepten kunnen ontwikkeld worden met deze bonen en in welke food applicaties kunnen deze prototypes worden toegepast?

  • Vreugdenhil – Receptuur en verpakking voor een Senior Formula

Wat is de beste receptuur met bijpassende praktische verpakkingsvorm voor een Senior Formula bedoeld voor (Aziatische) ouderen?

  • Zorgwaard – 3D food printing

Welke groente- en vlees(vervanger)/vis producten zijn geschikt voor de 3D foodprinter om cliënten met kauw- en slikproblemen te voorzien van een smakelijke en aantrekkelijke maaltijd?

  • Zorgwaard – Eiwit verrijkte voedingsmiddelen

Welke verschillende eiwit verrijkte voedingsmiddelen zijn er om de dagelijkse eiwitinname van ouderen aan te vullen?

  • Sparta

Hoe kan er een hulpmiddel gecreëerd worden voor de jongvolwassen spelers van Sparta dat helpt bij beslissingen nemen over welke producten in welke situatie geconsumeerd kunnen worden?

  • Tomberry – Proces en verpakking

Welke behandelmogelijkheden op de Tomberry® en toepassingen in de verpakking zijn er om uitval te verminderen?

  • Royal Steensma b.v.

Opdracht onder embargo.