Spring naar inhoud
FICA.nl

FICA.nl

  • Home
  • Over Ons
    • Voor Studenten
    • Voor Bedrijven
    • Voor Docenten
  • Partners
    • Bedrijven
    • Onderwijs
  • Events
  • Blog
  • Contact
FICA.nl

Food science congress in Wenen – Raising awareness for an agrifood future in secondary schools.

Geplaatst november 26, 2021november 26, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten, Kennisuitwisseling

Op 12 november 2021 reist lector Health & Food Feike van de Leij op uitnodiging van de Scientex-congresorganisatie naar Wenen, om een lezing te verzorgen […]

Start sensorisch onderzoek ‘Duurzame bloemkool’

Geplaatst november 26, 2021november 26, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Duurzaamheid, Out-of-the-box innovatie

Op de Amsterdam Green Campus komen onderzoekers, studenten, overheid en bedrijfsleven bij elkaar. ‘Duurzame bloemkool.’ Daarover gaat een van de projecten van de Amsterdam […]

Kick-off project PLINT Ondervoeding

Geplaatst november 11, 2021november 11, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Gezondheid, Veroudering

Het project PLINT Ondervoeding is maandag 8 november van start gegaan met de Kick-off op Hogeschool Inholland Amsterdam. Met een mooie opkomst van zorginstellingen […]

FICA genomineerd voor de Pro-motor Award 2021!

Geplaatst november 10, 2021november 10, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events, Out-of-the-box innovatie, Talentontwikkeling

De jury van Katapult maakte afgelopen woensdag bekend dat FICA één van de vijf genomineerden is voor de Pro-motor Award 2021! De Pro-motor Award […]

Food Trendcollege Herformuleren, verplicht of niet?

Geplaatst november 5, 2021november 11, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten, Events

Op vrijdag 19 november (14:00 tot 16:00 uur) organiseert Hogeschool Inholland samen met het Lectorenplatform Voedsel & Gezondheid het Food Trendcollege Herformuleren, verplicht of niet? De ongezonde keuze is vaak de […]

Feike van der Leij houdt lectorale rede over de kracht van smaak | Happy ageing met gezond en duurzaam geproduceerd voedsel

Geplaatst oktober 19, 2021december 14, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events, Out-of-the-box innovatie

Gezond en lekker eten. Volgens Feike van der Leij zijn het twee handen op één goed gevulde buik. Althans, zo zou het kunnen […]

Food Trendcollege Veldbonen

Geplaatst september 16, 2021december 14, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten, Duurzaamheid, Out-of-the-box innovatie

Op donderdag 14 oktober organiseert Hogeschool Inholland / Inholland University of Applied Sciences samen met het Lectorenplatform Voedsel & Gezondheid het Food Trendcollege […]

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ toegekend

Geplaatst juli 6, 2021juli 11, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Out-of-the-box innovatie

REACT-EU projectvoorstel ‘Bean me up!’ van Amsterdam Green Campus met FICA-bedrijven is toegekend! In reactie op de Coronapandemie hebben de EU-regeringsleiders besloten tot […]

Save the date! Lectorale rede Feike van der Leij & FICA-jubileum | 11 oktober 2021 | Pakhuis de Zwijger

Geplaatst juli 5, 2021juli 5, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten, Events, Out-of-the-box innovatie

Hoe draagt voeding bij aan de gezondheid van mensen? Hoe zorgen we ervoor dat mensen op een gelukkige manier oud worden? Maar ook: […]

Aan toffe projecten geen gebrek tijdens het FICA Summer Event!

Geplaatst juli 1, 2021augustus 11, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events, Out-of-the-box innovatie, Talentontwikkeling

Groen gebak, Aahminozuren!, Bean me Up, Pulp Vision en Groenten en Cressen: Het medicijn tegen COVID-19?. Een paar titels van de bedrijfsopdrachten die tweedejaars Food […]

Berichtnavigatie

Vorige 1 2 3 … 10 Volgende

Snel naar

docenten Duurzaamheid Events FICA Award Gezondheid HBO Kennisuitwisseling Leeftijd en Leefstijl MBO Out-of-the-box innovatie Sport Talentontwikkeling
Ondersteund door WordPress | Thema: Sydney van aThemes.