Project PLINT Ondervoeding – We Design Food
We Design Food is een food concept bureau waar het design de succesfactor bepaalt, voor elke onderneming waar goed en doordacht eten een […]
We Design Food is een food concept bureau waar het design de succesfactor bepaalt, voor elke onderneming waar goed en doordacht eten een […]
Aandacht geeft smaak! Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Ze weten bijvoorbeeld wie de boer is die hun […]
FICA prikkelt! De groeiende wereldbevolking en toegenomen welvaart vragen om slimme en duurzame foodoplossingen. FICA prikkelt bedrijven, studenten en docenten om die innovatie […]
De invloed van het wél of niet onderwerken van vaste mest op de smaak en nutritionele waarde van bloemkool Door Floor van der […]
UITGESTELD Helaas, de Food Train sessies zullen worden uitgesteld. Bij deze willen we je informeren dat de Food Train sessies worden uitgesteld. Wij […]
Tijdens het FICA Winter Event kwamen er dit jaar, naast de ondernemingen vanuit Challenge Ondernemen, ook mooie projecten langs van de Green Juniors […]
Studenten van Challenge Ondernemen lieten afgelopen week tijdens het jaarlijkse FICA Winter Event de resultaten zien van hun eigen onderneming, waarbij ze ondernemers […]
Studenten helpen ondernemers om bij te dragen aan een duurzame en circulaire maatschappij. Ondernemers in de agri-, food- en tuinbouwsector dragen vaak veel […]
In het vierde studie jaar krijgen de Food Commerce & Technology studenten de kans om met de minor Challenge Ondernemen, hun eigen startup […]
“De cursus geeft handvatten voor in de praktijk en zelfvertrouwen op de werkvloer” DELFT – Op 15 februari gaat de cursus Sensorisch Onderzoek en […]