Studenten Inholland helpen bij lanceren amberbier
De Food Commerce & Technology studenten van Inholland zijn alweer een paar weken druk bezig met hun praktijktopdrachten. Van recepten ontwikkelen met meelwormen […]
De Food Commerce & Technology studenten van Inholland zijn alweer een paar weken druk bezig met hun praktijktopdrachten. Van recepten ontwikkelen met meelwormen […]
Kijk je ook mee in de vlog over het FICA Winter Event van 15 januari 2018? Op het evenement presenteren studenten de resultaten van […]
Hoe maak je lekker gebak met groenten? Wat is een ‘Buurkoe’? Wat heeft een DNA-analyse met voeding te maken? En hoe maak je […]
Het wordt een spannende dag voor de Food&lifestyle studenten van Aeres MBO Almere. Twee weken geleden begonnen zij aan het ‘vegan project’. In […]
De Food & Lifestyle studenten van Aeres MBO zitten al vroeg klaar in de Stadsboerderij Almere. Vandaag staat het thema in het teken […]
Een leefstijladvies op basis van je DNA, taugé kweken door het kiemen van mungbonen en het zelf maken van hummus met gekiemde kikkererwten. […]
Biodiversiteit en duurzaamheid stond centraal tijdens Back to the FOODure 2 Hoe cruciaal de rol is van bijen in onze ecosystemen? Wat de […]
Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseerden studenten van Inholland in samenwerking met Urban Industrial en de gemeente Rotterdam een hackathon op Hogeschool Inholland […]
Wat is de beste marketingstrategie voor notenmelk? Hoe maak je brood van bierbostel? Waarom is geitenmelk gezonder dan koemelk? En wat is de […]
Klinkende champagneglazen, vorige week vrijdag bij Inholland Amsterdam, want FICA zag het levenslicht. Deze vier letters staan voor Food Innovation Community Amsterdam en […]