Spring naar inhoud
FICA.nl

FICA.nl

  • Home
    • Voor Studenten
    • Voor Bedrijven
    • Voor Docenten
  • Over Ons
    • Missie & Visie
  • Partners
    • Bedrijven
    • Onderwijs
  • Events
  • Blog
  • Contact
FICA.nl

Cock Smit: “Werken met voedsel is prachtig!”

Geplaatst maart 1, 2021maart 1, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten

“Nederland kent een lange traditie in voedingsonderwijs. Vroeger was dat ondergebracht bij het Ministerie van Landbouw; ik studeerde levensmiddelentechnologie aan de hogere agrarische […]

“Maar liefst 2 prijzen zorgden voor de kers op de cake”

Geplaatst februari 19, 2021februari 19, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events, HBO, MBO

Dubbel feest voor projectgroep Dijklander Ziekenhuis. Ze sleepten tijdens het afgelopen online FICA Winter Event maar liefst 2 prijzen in de wacht; prijs […]

Feike van der Leij nieuwe lector Health & Food bij Inholland

Geplaatst februari 18, 2021februari 18, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Docenten, Talentontwikkeling

Feike van der Leij is op 1 februari 2021 gestart als lector Health and Food van Hogeschool Inholland. Hij richt zich op de vraag hoe […]

Ontdekkingsreiziger Ciska Pouw, Community Builder bij FICA, geeft stokje door

Geplaatst februari 15, 2021februari 15, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Kennisuitwisseling, Talentontwikkeling

“Iemand vertelde mij ooit: Wat jou echt uniek maakt in je aanpak is dat je enerzijds gericht bent op het realiseren van concrete […]

Verleggen van grenzen met Afrikaanse smaakmakers

Geplaatst februari 12, 2021februari 12, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Out-of-the-box innovatie, Talentontwikkeling

Het verleggen van grenzen is waar Peppertree Food voor staat. Zes studenten van de opleiding Food Commerce and Technology aan Hogeschool Inholland in […]

Onderzoekers Agri, Food & Life Sciences maken ‘goud zichtbaar’

Geplaatst februari 9, 2021februari 9, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Duurzaamheid, Out-of-the-box innovatie

Vanuit het Research and Innovation Centre Agri, Food & Life Sciences (RIC-AFL) is een uitgave verschenen bol van voorbeelden van projecten waarin studenten, docent-onderzoekers […]

Een saucijzenbroodje gemaakt van ganzenvlees, Saucijs Uniq wint FICA award 2021!

Geplaatst februari 1, 2021februari 1, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Duurzaamheid, Out-of-the-box innovatie

Een saucijzenbroodje van ganzenvlees, de studenten van Inholland Willemijn, Joerie, Kirsten, Marleen, Zinzi, Demi en Cas zijn wild van gans en richtten samen […]

Feest tijdens het FICA Winter Event 2021!

Geplaatst januari 27, 2021februari 1, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events

Alweer het derde online event voor FICA, na het Summer Event en de Dutch Food Week vierden we vorige week het Winter Event […]

Scoor je ticket voor het FICA Winter Event 2021!

Geplaatst januari 12, 2021januari 12, 2021 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Events

Hiep hiep hoera! FICA bestaat 5 jaar! Wat zijn we trots op de mooie projecten die we met elkaar hebben kunnen realiseren. Trots […]

Wie wint de FICA Award 2021?

Geplaatst december 14, 2020december 14, 2020 FICAEen reactie plaatsenGeplaatst in Talentontwikkeling

De foodstudenten Iris Zeeman, Jill Ongering, Lauren Moerkerk, Michiel Oude Rikmanspoel, Kevin Schaper, Jeffrey Gerekink, Runan Chen en Sara Dol droomden ervan om hun eigen voedselbedrijf te beginnen. […]

Berichtnavigatie

1 2 … 8 Volgende

Snel naar

Duurzaamheid Events FICA Award Gezondheid HBO Kennisuitwisseling Leeftijd en Leefstijl MBO Out-of-the-box innovatie Sport Talentontwikkeling
Ondersteund door WordPress | Thema: Sydney van aThemes.