Cock Smit: “Werken met voedsel is prachtig!”
“Nederland kent een lange traditie in voedingsonderwijs. Vroeger was dat ondergebracht bij het Ministerie van Landbouw; ik studeerde levensmiddelentechnologie aan de hogere agrarische […]
“Nederland kent een lange traditie in voedingsonderwijs. Vroeger was dat ondergebracht bij het Ministerie van Landbouw; ik studeerde levensmiddelentechnologie aan de hogere agrarische […]
Dubbel feest voor projectgroep Dijklander Ziekenhuis. Ze sleepten tijdens het afgelopen online FICA Winter Event maar liefst 2 prijzen in de wacht; prijs […]
Feike van der Leij is op 1 februari 2021 gestart als lector Health and Food van Hogeschool Inholland. Hij richt zich op de vraag hoe […]
“Iemand vertelde mij ooit: Wat jou echt uniek maakt in je aanpak is dat je enerzijds gericht bent op het realiseren van concrete […]
Het verleggen van grenzen is waar Peppertree Food voor staat. Zes studenten van de opleiding Food Commerce and Technology aan Hogeschool Inholland in […]
Vanuit het Research and Innovation Centre Agri, Food & Life Sciences (RIC-AFL) is een uitgave verschenen bol van voorbeelden van projecten waarin studenten, docent-onderzoekers […]
Een saucijzenbroodje van ganzenvlees, de studenten van Inholland Willemijn, Joerie, Kirsten, Marleen, Zinzi, Demi en Cas zijn wild van gans en richtten samen […]
Alweer het derde online event voor FICA, na het Summer Event en de Dutch Food Week vierden we vorige week het Winter Event […]
Hiep hiep hoera! FICA bestaat 5 jaar! Wat zijn we trots op de mooie projecten die we met elkaar hebben kunnen realiseren. Trots […]
De foodstudenten Iris Zeeman, Jill Ongering, Lauren Moerkerk, Michiel Oude Rikmanspoel, Kevin Schaper, Jeffrey Gerekink, Runan Chen en Sara Dol droomden ervan om hun eigen voedselbedrijf te beginnen. […]