EventsHBOMBO

“Maar liefst 2 prijzen zorgden voor de kers op de cake”

Dubbel feest voor projectgroep Dijklander Ziekenhuis. Ze sleepten tijdens het afgelopen online FICA Winter Event maar liefst 2 prijzen in de wacht; prijs voor beste inhoud en voor meest creatieve en innovatie presentatie. FICA was erg benieuwd hoe zij het project hebben ervaren en hoe de samenwerking met het Dijklander Ziekenhuis verliep. 

“Wij vonden Green Juniors een super leerzaam en leuk project. En met name bijzonder om in deze tijd iets moois te kunnen doen voor het ziekenhuis is heel waardevol. De samenwerking tussen de studenten, het Dijklander Ziekenhuis en vanuit school verliep uitermate fijn. Mede dankzij deze stabiele factor zijn wij tot ons eindresultaat gekomen, waar wij als team erg trots op zijn! Onze projectgroep bestond uit een combinatie van mbo- en hbo-studenten, hierdoor hebben wij als studenten ook heel veel van elkaar geleerd!”

Het doel van dit onderzoek was het ontwikkelen van hoogwaardige toetjes voor de patiënten en communicatieconcepten waarbij de visie van het ziekenhuis op een creatieve en leuke manier naar buiten wordt gebracht. Hiervoor is onder andere onderzoek gedaan naar de productsamenstellingen, eiwitrijke en natriumarme ingrediënten, seizoensgebonden producten en communicatiemogelijkheden.

Na een goede samenwerking zijn er heerlijke toetjes tot stand gekomen en zijn de communicatieconcepten klaar om in gebruik te nemen door het Dijklander Ziekenhuis. “Ook hebben we een toetjeswagen bedacht, om de patiënten te stimuleren om uit bed te komen.” 

“Tijdens het FICA Winter Event, hebben wij heel onverwachts allebei de prijzen gewonnen, heel leuk. Dit zorgde voor de kers op de cake voor ons project!”

Rutger, begeleider van projectgroep Dijklander Ziekenhuis, was ook erg tevreden over de samenwerking. “Ze wilden heel graag aan de slag, waren proactief, werkten netjes en gingen de opdracht ook echt als team aan. Het is natuurlijk een lastige tijd om een stageopdracht te doen, helemaal in een ziekenhuis. Wij mochten geen externen toelaten, het resultaat is ondanks het op afstand werken, erg goed. We zijn zelfs uitgenodigd om de toetjes te komen proeven, heerlijk! De overwinning is natuurlijk geweldig en dik verdiend!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *