FICA Summer Event 2019

FICA Summer Event

Behoefte aan inspiratie, creativiteit en frisse inzichten? Kom naar het FICA Summer Event op dinsdag 18 juni 2019!

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met voor- en achternaam, organisatie & functie (indien van toepassing) naar:iris.wies@inholland.nl.  Let op! 2e jaars FCT studenten zijn automatisch ingeschreven.

Uiteenlopende voedselvraagstukken binnen verschillende bedrijven

Op 18 juni 2019 presenteren de studenten van Hogeschool Inholland Amsterdam en Delft (opleiding Food Commerce & Technology) de resultaten van verschillende praktijkopdrachten tijdens het FICA Summer Event 2019. De studenten werken hard aan creatieve oplossingen voor actuele voedselvraagstukken. Ook deze keer werken de studenten aan uiteenlopende projecten binnen verschillende bedrijven. Zo zijn studenten een onderzoek gestart naar het verlengen van de houdbaarheid van Borstelkoek. Andere studenten zijn bezig met het ontwikkelen van een voedingslijn voor Sparta Rotterdam. Terwijl weer andere studenten zelfs bezig zijn met het maken van verantwoorde koek. Wat dit allemaal precies betekent en inhoud, komt later online op deze webpagina. Maar de beste manier om hierachter te komen is natuurlijk om het zelf uit te vinden tijdens het FICA Summer Event 2019.

Dit jaar zijn er maar liefst vijftien verschillende projectgroepen. Tijdens het evenement kun je op de informatiemarkt in gesprek gaan met studenten, opdrachtgevers en andere food experts. Het wordt een interactieve middag waarop je zelf kunt meedenken over food vraagstukken en reageren op resultaten. Het is een gelegenheid om te sparren en netwerken met gelijkgestemden en ideeën op te doen voor je eigen organisatie.

  • Datum: 18 juni 2019
  • Tijd: 13.30 uur – 18.00 uur
  • Locatie: Cultuurcentrium Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen

Parkeren bij Uilenstede is gratis, maar het aantal parkeerplekken is gering. Daarnaast is Uilenstede goed te bereiken met de metro vanaf station Amsterdam Zuid.

Programma

13.30 Inloop met koffie en thee

14.00 Opening FICA Summer Event 2019

14.10 Afstuderen met impact

14.25 Studentenpresentaties (indeling volgt)

15.05 Infomarkt met koffie en thee

15.25 Studentenpresentaties (indeling volgt)

16.50 Infomarkt met netwerkborrel (en nieuwe pitches vierdejaars)

17.50 Prijsuitreiking en afsluiting