Events

Webinar: Food relatiemiddag

Een digitale middag voor inspiratie, verbinding en ontmoeting

In verband met de nieuwe maatregelen rondom Covid-19 gaat de Food relatiemiddag digitaal! Oftewel een interactieve en inspirerende digitale middag waar je geïnspireerd raakt door lezingen over de voedselontwikkelingen en adviezen over toekomstgericht ondernemen en verduurzamen van de organisatie. 

Een unieke kans om digitaal je vragen te stellen aan toffe gastsprekers als o.a. Barbara Baarsma en Joris Lohman. We nodigen mkb-foodondernemers en docenten van harte uit. Dit wil je niet missen!

Ben jij klaar om online te verbinden en te inspireren? Wees er dan 14 oktober online bij!

Raak geïnspireerd door de opbrengsten van diverse projecten, lezingen over de voedselontwikkelingen en adviezen over hoe je je bedrijf toekomstgericht en duurzaam kunt maken. Spreekt jou dit aan en ben jij de ondernemer die klaar is om te verbinden en te inspireren? Dan is dit online event echt iets voor jou!


Programma
14:30 Opening dagvoorzitter Joris Lohman 
14:45 In gesprek met Barbara Baarsma over kansen in het huidige voedsellandschap Noord-Holland 
15:30 Intermezzo: 
Carlo Verhart – Voedsel Verbindt
Feike van der Leij – Fica 
Gelegenheid vragen stellen via de chat
15:50 Beantwoording vragen 
16:05 Wrap up en afsluiting


Sprekers

Barbara Baarsma

Barbara Baarsma is directievoorzitter van Rabobank Amsterdam en hoogleraar Toegepaste Economie aan de UvA, en o.a. lid van de Raad van Advies van de Task Force Korte Ketens, voorzitter van de Bankraad DNB en voormalig kroonlid van de SER. Onlangs verscheen haar boek Nederland Voedselparadijs. Barbara gaat in op de voor- en nadelen van korte voedselketens. 

Joris Lohman

Joris Lohman is politicoloog en oprichter van Food Hub. Food Hub helpt bedrijven, overheden en professionals in de agri-food keten bij te dragen aan de transitie van het voedselsysteem en het ontwikkelen van toekomstbestendige verdienmodellen. Food Hub ontwikkelt trainingen, ondernemersprogramma’s en initieert projecten in opdracht of op eigen initiatief. Joris is mede-oprichter van de Taskforce Korte Keten en schrijft opiniestukken en essays voor onder andere de Volkskrant.


Praktische info

  • Wanneer? Woensdag 14 oktober vanaf 14.00 uur
  • Voor wie? Ondernemers en bedrijven
  • Waar? Microsoft Teams
  • Kosten? Gratis!
  • U ontvangt uiterlijk dinsdag 13 oktober een link waarmee u de webinar kunt bijwonen
  • Via de chat kunt u vragen stellen

Powered by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *