Events

Scoor je ticket voor het FICA Winter Event 2021!

Hiep hiep hoera! FICA bestaat 5 jaar!


Wat zijn we trots op de mooie projecten die we met elkaar hebben kunnen realiseren. Trots op de ondernemers, onze studenten en docenten.

We gaan een mooi jubileumjaar tegemoet. En bij een jubileum hoort een… feest! We beginnen daarom het jaar goed op dinsdag 19 januari (15:00 – 17:00 Microsoft Teams) met het FICA Winter Event 2021! 

De temperaturen dalen, de erwtensoep staat weer op tafel en de verwarming schiet omhoog. Het voelt alsof de winter is aangebroken, lekker binnen blijven dus. Komt dat even goed uit; voor het FICA Winter Event hoef je dit keer niet de deur uit.

De food studenten van Hogeschool Inholland Amsterdam, Clusius College en Wellantcollege presenteren online de Green Juniors projecten uitgevoerd voor de opdrachtgevers Pulp Vision, Donny Craves, Dijklander Ziekenhuis en Primus Wafer Paper.

Bekijk het programma.

18 januari ontvangen alle aanwezigen een link naar het plenaire event in Microsoft Teams. Na elke presentatie ronde kun je individueel deelnemen aan een parallelle sessie om vragen te stellen. We eindigen met een leuke prijsuitreiking waarvoor iedereen zijn stem kan uitbrengen.

Ook zijn er dit jaar weer winnaars voor de FICA Award, deze wordt tijdens het event uitgereikt aan de studenten met meest duurzame foodproject. Een prachtige toevoeging op je CV en LinkedIn profiel. Een échte erkenning voor je toffe werk.

Vier je het jubileumjaar met ons mee 19 januari? Scoor hier je online ticket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *