HBOMBO

Kick-off Green Juniors!

We gaan weer van start met de kick-off van de volgende ronde Green Juniors projecten. Ondanks dat we met z’n allen aan het thuiswerken zijn, staan wij er weer helemaal klaar voor!

Er staan enthousiaste 3e jaars studenten van het Wellant College en het Clusius College klaar samen met de 4e jaars studenten van de opleidingen Food Commerce & Technology en Business Innovation van Hogeschool Inholland om de connectie op te zoeken met het bedrijfsleven.

Een prachtige leerervaring van de individuele student om met een team ergens verantwoordelijk voor te zijn. Mbo-studenten kunnen proeven van onderzoeksvaardigheden en hbo-studenten krijgen praktische en ambachtelijke vaardigheden mee en doen vaardigheden op in het coachen van medestudenten. Dit is een mooie kans voor de studenten om naar hun plannen voor de toekomst te kijken en te oefenen met het begeleiden en coachen in een (persoonlijk) ontwikkelproces.

Binnenkort worden de groepen gevormd en na de zomer starten de studenten samen in deze multidisciplinaire projectgroepen en zullen ze elkaar niet alleen digitaal, maar ook persoonlijk ontmoeten. Ook voor de opdrachtgevers geeft het Green Juniors project nieuwe interessante invalshoeken, een win-win situatie dus!

Na de zomer starten vergelijkbare projecten voor Green Juniors. De studenten en opdrachtgevers (maar ook wij!) kunnen niet wachten om van start te gaan! Verdere informatie volgt snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *