EventsHBOMBOVeroudering

Hogeschool Inholland, Greenport NHN, FICA en Clusius College organiseren ‘Met Smaak ouder worden’

Op donderdagavond 29 november 2018 organiseren Hogeschool Inholland, Greenport NHN, FICA en Clusius College het evenement ‘Met smaak ouder worden’ in Alkmaar. Dit evenement staat in het teken van smaakvolle, gezonde en lekkere voeding voor ouderen. ‘Met smaak ouder worden’ valt onder Food Train 2018, wat bestaat uit een reeks evenementen die gericht zijn op smaak, ‘sensoriek’ (smaakbeleving) en gezonde voeding.

Tijdens het evenement ‘Met smaak ouder worden’ deelt de kok van het Westfriesgasthuis, Cees Neefjes, zijn praktijkervaring met betrekking tot gezond koken. Cees Neefjes kookt verse, gezonde en duurzame maaltijden voor patiënten van het Westfriesgasthuis. Het Westfriesgasthuis heeft samen met voormalig sterrenchef Ron Blaauw gezonde menu’s ontwikkeld met ingrediënten die grotendeels uit de regio komen. Naast kok Cees Neefjes zullen lector Feike van der Leij en docent Harry Vogel van Inholland de bezoekers met praktijkvoorbeelden meenemen in de theorie achter smaak en gezonde voeding. De avond wordt afgesloten met een interactieve sessie.

‘Met smaak ouder worden’ is toegankelijk voor iedereen met interesse in smaakvolle en gezonde voeding voor ouderen. De deelname van het evenement is gratis. Het gehele programma is te vinden op de evenementenpagina van FICA. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar iris.wies@inholland.nl met voornaam, achternaam en organisatie (indien van toepassing).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *