Events

Gastsprekers FICA Winter Event 2020 bekend

De gastsprekers van het FICA Winter Event 2020 dat plaatsvindt op dinsdag 14 januari zijn bekend! Eric de Bruin en Herman Peppelenbos zijn de twee gastsprekers van het FICA-event:


Gastspreker 1: Eric de Bruin

Eric de Bruin – lector Biobased proteins bij Van Hall Larenstein – trapt af met een lezing over eiwittransitie. De lezing van Eric gaat over nieuwe eitwitbronnen. Hoe kun je dierlijke eiwitten vervangen door plantaardige eiwitten? En waarom is dit belangrijk? Dit zijn vragen die Eric onder andere zal behandelen.


Gastspreker 2: Herman Peppelenbos

Herman Peppelenbos – lector groene gezondheid bij HAS Hogeschool – gaat het hebben over groente en fruit. Zijn doel is om mensen meer groente en fruit te laten eten. En dan natuurlijk het liefste verse groenten en vers fruit! Maar hij onderzoekt ook of je groenteconsumptie kan verhogen door middel van groenterijke producten. Daarbij neemt hij ook de volgende vraag mee: hoe gezond zijn deze producten?


Het FICA Winter Event start om 14.00 uur en vindt plaats in Amsterdam. Meer informatie kun je vinden via onderstaande button. Wil je je gratis ticket reserveren? Dat kan! De gratis tickets zijn ook te verkrijgen via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *