EventsOut-of-the-box innovatieTalentontwikkeling

FICA genomineerd voor de Pro-motor Award 2021!

De jury van Katapult maakte afgelopen woensdag bekend dat FICA één van de vijf genomineerden is voor de Pro-motor Award 2021! De Pro-motor Award is de jaarlijkse prijs voor een ambitieus en onderscheidend idee op het gebied van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid.

In het kader van een NHFood project hebben 4e jaars FICA-studenten zich gestort op de actualiteit rond vitamine D. Een gezondheidscasus vitamine D en corona heeft een vakpublicatie opgeleverd. Een project dat zich toespitste op smaakverlies door corona en hoe hiermee om te gaan in nieuwe concepten en productontwikkelingen, leverde mooie resultaten op die veelbelovend zijn voor de toekomst.

Uitreiking

De uitreiking van de Pro-motor Award vindt plaats op dinsdag 23 november tijdens de jaarlijkse Katapultdag, tussen 15.30 en 16.30 uur in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan 249 in Den Haag. Aanmelden en meer informatie via deze link

Pro-motor Award

De Pro-motor Award is de jaarlijkse prijs voor een ambitieus idee. Kwaliteit wordt beloond en innovatie gestimuleerd. Publiek private samenwerkingen sturen kansrijke ideeën in, uiteraard uniek en onderscheidend op het gebied van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Door een jury van experts worden de ideeën beoordeeld op grond van een aantal vaste criteria. >> https://www.pro-motor-award.nl/  

FICA

Door de groeiende wereldbevolking, oprukkende verstedelijking en de wereldwijd toenemende welvaart is innovatie binnen de food sector essentieel. Food-bedrijven hebben innovatie nodig om te overleven en creativiteit om te innoveren. Toch missen sommige bedrijven deze creativiteit en hebben hierdoor moeite om zich te richten op de toekomst. FICA stimuleert bedrijven om creatief te zijn met de hulp van food-studenten. De frisse blik van de student prikkelt bedrijven om op een vernieuwende manier te denken en handelen. Tegelijkertijd doet de student veelzijdige praktijkervaring op voor zijn eigen toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *