HBOMBO

De Green Juniors zijn van start!

Afgelopen donderdag stonden de enthousiaste 3e jaars studenten van het Wellant College en het Clusius College klaar om samen met de 4e jaars studenten van de opleidingen Food Commerce & Technology van Hogeschool Inholland de connectie op te zoeken met het bedrijfsleven.

In informele sfeer maakten de studenten persoonlijk kennis met elkaar op het Clusius College in Alkmaar waar ze uitgedaagd werden met een smoothie challenge en hun kennis op de proef werd gesteld met een quiz.

De groepen werden gevormd en de smoothie challenge ging van start! Banaan, melk, wortel, cacao, gember, tomatensap… Met een blender of toch met een slow juicer? Door middel van een dobbelspel creëerden de studenten hun ultieme smoothie. Deze werd uiteraard geproefd door de juryleden en die waren het er unaniem over eens: De bananen smoothie met kaneel was de winnaar!

Vanaf nu zullen de projectgroepen aan de slag gaan voor de bedrijven en is het een mooie kans om naar hun plannen voor de toekomst te kijken en te oefenen met het begeleiden en coachen in een (persoonlijk) ontwikkelproces.

Blijf op de hoogte voor de ontwikkelingen binnen de verschillende projectgroepen via de blog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *